Wonen en dagbesteding
met zorg

Logo Zorgcentrum

Activiteiten aanbod

Wat wilt u graag doen?

Een belangrijke rol voor het welbevinden is weggelegd voor het aanbieden van activiteiten. Op elke afdeling is er dagelijks een activiteitenbegeleider aanwezig. Het aanbod van de activiteiten vormt een integraal onderdeel van de zorg. Activiteiten welken worden aangeboden zijn afgestemd naar de wensen en behoeften van de zorgvrager.


Dagbesteding activiteiten

Onze activiteiten

Activiteiten worden afgestemd op de wensen van de zorgvragers.

Dagelijks worden er activiteiten aangeboden door gediplomeerde activiteitenbegeleiders, welke ondersteuning krijgen van onze vrijwilligers. De activiteiten welken worden aangeboden, zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de zorgvrager.

De PrinsHoeve kent een breed activiteitenaanbod bestaande uit bewegingsactiviteiten, geheugentrainingen, muziektherapie, creatieve activiteiten en nog veel meer.

In de fotogalerij vindt u ter zijne tijd leuke foto's van recent aangeboden activiteiten maar houdt der rekening mee, dat dit, nog lang niet alles is. Wij leveren namelijk net als de zorg, de activiteiten naar de wensen en behoeften van zorgvragers, dit is persoonsgerichte zorg!

Activiteiten dagbesteding

Bewegen dagbesteding Dagbesteding musselkanaal Knutselen en wonen Knutselen dagbesteding Bloemschikken dagbesteding Midgetgolf dagbesteding musselkanaal

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze activiteiten aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0599-313109 optie 1, gebruik het contactformulier en/of chat live met ons wanneer we online zijn. Natuurlijk mag u ook bij ons op kantoor langskomen, waar wij u kunnen voorzien van informatie omtrent het activiteiten aanbod.