Wonen en dagbesteding
met zorg

Logo Zorgcentrum

Kosten

Hoe wordt wonen vergoed

Nieuwe keuken zorgcentrum

Huur en Service kosten

Binnen ons Zorgcentrum willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom dekken de huur- en servicekosten bijna alles wat u nodig heeft om bij ons te wonen. Te denken aan:

Alle woonkosten inclusief gas en licht kosten.

Ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en frisdranken.

Diverse onderhoud

Verzekeringen (Uitgezonderd Zorg en WA-Verzerkering)

Gemeentelijke belastingen

Brand en inbraakbeveiliging inclusief onderhoud


De totale huur/service kosten bedragen € 1000 per maand.

Inkomensafhankelijke eigen bijdrage

Bereken gemakkelijk uw eigen bijdrage aan het CAK

Als u bij ons komt wonen zal u naast onze diensten en voorzieningen ook zorg nodig hebben. De geïndiceerde zorg wordt betaald vanuit de wet langdurige zorg. Voor zorg vanuit de wet langdurige zorg moet u een eigen bijdrage betalen die afhankelijk is van uw financiële en fiscale situatie.

U kunt uw eigen bijdrage berekenen op de website van het CAK. Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend helpen met het berekenen van de kosten.

Woonkamer zorgcentrum

Wij stellen leefplezier van ouderen voorop, bij alles wat we doen en laten redeneren wij vanuit wat voor de zorgvrager plezierig is, waar de zorgvrager zich prettig bij voelt is het uitganspunt van alle activiteiten en besluiten. Zorgen voor leefplezier en het op een professionele wijze geven van zorg is voor ons erg belangrijk.

Dit alles in kleinschaligheid en betrokkenheid van naasten van de zorgvragers op een gastvrije en deskundige wijze voldoen we aan de wensen van de zorgvrager.

Kosten van zorg

De geïndiceerde zorg wordt betaald vanuit de wet langdurige zorg.

De zorg welke aan u geleverd wordt, wordt vergoed uit de Wet langdurige zorg op basis van een Persoonsgebonden budget hierna te noemen PGB, indien gewenst kunnen wij ondersteuning bieden bij de aanvraag van het PGB. Voor meer informatie over het beheren van een PGB verwijzen wij u graag door naar Per Saldo.

Informatie?

Wenst u meer informatie over de kosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0599-313109 optie 1, gebruik het contactformulier en/of chat live met ons wanneer we online zijn. Natuurlijk mag u ook bij ons op kantoor langskomen, waar wij u kunnen voorzien van informatie omtrent het wonen.