Wonen en dagbesteding
met zorg

Logo Zorgcentrum

Werken in de zorg

Zorg vanuit het hart

Het hebben van een volwaardig en prettig leven, waarbij er volop aandacht is voor het leefplezier en de eigen regie van de zorgvragers wordt mogelijk gemaakt door onze medewerkers. Vakbekwaamheid en verantwoordelijkheid vormen de basis van hun handelen. Maar hun liefde, voor het leveren van zorg straalt er bovenuit

Zorgcentrum in Musselkanaal

Werken in de zorg

Werken bij Zorgcentrum De PrinsHoeve betekent werken bij een organisatie die kwalititeit van zorg hoog in het vaandel heeft.

Wij hebben een klein maar hecht team en samen zorgen wij voor een goede kwaliteit van zorg en welzijn. Onze inwonende zorgvragers en de zorgvragers van de dagbesteding verdienen de best mogelijke zorg, daarom werken wij altijd met gekwalificeerde en gemotiveerde collega's met natuurlijk een hart voor de zorg.

Wanneer Zorgcentrum De PrinsHoeve B.V. vacatures heeft openstaan kunt u deze vinden op onze Vacature pagina.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden wij studenten op. Wij bieden opleidingsplaatsen aan voor BOL studenten en BBL studenten. De vacatures voor BBL studenten zijn tevens te vinden op onze Vacature pagina

Stage lopen in de zorg

Zorgcentrum De PrinsHoeve biedt stageplaatsten aan voor verschillende beroepsopleidingen.

Wij werken met netwerk ZON samen, deze plaatst de studenten bij de instellingen.

Van sommige studenten wordt verwacht dat ze zelf een stageplaats zoeken. Ben je student en moet je van de opleiding zelf op zoek naar een stageplaats, neem dan vrijblijvend contact op.

Vrijwilligers

Naast gekwalificeerd personeel heeft Zorgcentrum de Prinshoeve op beide locaties vrijwillgers, vrijwilligers zijn binnen onze organisatie onmisbaar en zeer waardevol! Onze vrijwilligers ondersteunen bij het welzijn van onze bewoners en zorgvragers van het dagverblijf.

Dankzij de inzet van vrijwilligers, kunnen wij nog meer persoonsgericht werken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over werken in de zorg, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0599-313109 optie 1, gebruik het contactformulier en/of chat live met ons wanneer we online zijn. Natuurlijk mag u ook bij ons op kantoor langskomen, waar wij u kunnen voorzien van informatie.