Wonen en dagbesteding
met zorg

Logo Zorgcentrum

Wonen en welzijn

Zorg leveren wij met ons hart

Wij bieden een integraal concept van wonen, welzijn en zorg aan ouderen met dementie en/of ouderen met een lichamelijke beperking.

Het creëren van een thuissfeer, het naar hun zin hebben, zich prettig voelen, iets wat eenieder, iedere dag verdient en waar we allemaal mee bezig zijn.

Onze zorgvragers hebben allen een eigen appartement om zich rustig terug te kunnen trekken, de appartementen worden door de zorgvragers naar eigen smaak ingericht. De zorgvragers delen daarnaast een gezamenlijke woon- en leefruimte waarin gebruikelijke en huiselijke activiteiten plaatsvinden.

Er is 24-uur per dag professionele zorg aanwezig. Op deze manier kan een ieder zijn eigen vertrouwde leven voortzetten. Daar gaat het om bij kleinschalig wonen.

Zorgcentrum in Musselkanaal

Wonen in Musselkanaal

In Musselkanaal, vindt u onze zorgcentrum op de Horsten.

Op een oude zandrug in het veengebied vindt u ons zorgcentrum. Deze rustieke boerderij kenmerkt zich door zijn huiselijke sfeer en rust en is gelegen aan de Horsten 88, deze boerderij is volledig omgebouwd naar een Zorgcentrum en is opgesplitst in twee afdelingen De Deel en Het Landleven de locatie beschikt over 11 appartementen

De deel biedt plaats voor een vijftal bewoners. Deze appartementen zijn voorzien van een wastafel en een gezamenlijk toilet/badkamer. Daarnaast delen de bewoners een woon/leef ruimte.

Het landleven biedt plaats aan een zestal bewoners. De appartementen zijn voorzien van een wastafel en een gezamenlijk toilet/badkamer. Vier van de appartementen beschikken over een eigen toilet. Daarnaast delen de bewoners een woonruimte waar elke dag activiteiten worden aangeboden en (gezamenlijk) gekookt wordt.


Wonen is Valthermond

In Valthermond, vindt u onze zorgcentrum op de Gildeweg.

In het oostelijk deel van het uitgestrekte dorp Valthermond bevindt zich ons zorgcentrum, een prachtig plekje aan de rand van het dorp die rust en geborgenheid uitstraalt en is gelegen aan de Gildeweg 2, in een voormalige basisschool, deze basisschool is volledig omgebouwd naar een zorgcentrum en beschikt over 18 appartementen.

Alle appartement zijn voorzien van een wastafel en gezamenlijke toiletten/badkamers.

Naast de appartementen delen de bewoners twee woonruimten "Knoalzicht" en "De uutkiek" waar dagelijks activiteiten worden aangeboden en een keuken waar elke dag (gezamenlijk) gekookt wordt.


Zorgcentrum in Valthermond

Wij stellen leefplezier van ouderen voorop, bij alles wat we doen en laten redeneren wij vanuit wat voor de zorgvrager plezierig is, waar de zorgvrager zich prettig bij voelt is het uitganspunt van alle activiteiten en besluiten. Zorgen voor leefplezier en het op een professionele wijze geven van zorg is voor ons erg belangrijk.

Dit alles in kleinschaligheid en betrokkenheid van naasten van de zorgvragers op een gastvrije en deskundige wijze voldoen we aan de wensen van de zorgvrager.

Activiteiten aanbod

Een belangrijke rol voor het welbevinden is weggelegd voor het aanbieden van activiteiten. Op elke afdeling is er dagelijks een activiteitenbegeleider aanwezig. Het aanbod van de activiteiten vormt een integraal onderdeel van de zorg. Activiteiten welken worden aangeboden zijn afgestemd naar de wensen en behoeften van de zorgvrager.


Lees meer

Wanneer wonen?

Alvorens de zorgvrager in aanmerking komt voor wonen dient de zorgvrager een indicatiebesluit van vv05 of hoger te bezitten welke is aan te vragen bij het CIZ. Op basis van dit besluit wordt de duur en omvang van de aan de zorgvrager geleverde zorg vastgesteld.

Zorgcentrum de PrinsHoeve is een open instelling.

Voor meer informatie over de bijkomende kosten verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor wonen en of meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0599-313109 optie 1, gebruik het contactformulier en/of chat live met ons wanneer we online zijn. Natuurlijk mag u ook bij ons op kantoor langskomen, waar wij u kunnen voorzien van informatie omtrent het wonen.