Wonen en dagbesteding
met zorg

Logo Zorgcentrum

Logeren

Logeren met zorg

Kan uw partner tijdelijk niet voor u zorgen? Zorgen uw kinderen voor u maar willen ze er even uit? Bij zorgcentrum De PrinsHoeve kunt u logeren met zorg en begeleiding.
Zorgcentrum in Musselkanaal

Logeren met zorg

Logeren binnen het Zorgcentrum.

Kan uw partner tijdelijk niet voor u zorgen? Zorgen uw kinderen voor u maar willen ze er even uit? Bij Zorgcentrum De PrinsHoeve kunt u logeren met zorg. Dat kan af en toe een weekend, doordeweeks maar ook voor een aantal weken. Als u binnen Zorgcentrum De PrinsHoeve logeert, krijgt u alle zorg en begeleiding die u nodig heeft. U kunt naar eigen wens overdag mee naar de dagbesteding.

Tijdens het logeren wordt u voorzien van eten en drinken. Hier betaald u niets extra voor.

Er wordt vers voor u gekookt , rond 12.00 uur wordt er dan ook met elkaar warm gegeten.

Wij stellen leefplezier van ouderen voorop, bij alles wat we doen en laten redeneren wij vanuit wat voor de zorgvrager plezierig is, waar de zorgvrager zich prettig bij voelt is het uitganspunt van alle activiteiten en besluiten. Zorgen voor leefplezier en het op een professionele wijze geven van zorg is voor ons erg belangrijk.

Dit alles in kleinschaligheid en betrokkenheid van naasten van de zorgvragers op een gastvrije en deskundige wijze voldoen we aan de wensen van de zorgvrager.

Activiteiten aanbod

Een belangrijke rol voor het welbevinden is weggelegd voor het aanbieden van activiteiten. Als u komt logeren kunt u deelnemen aan de dagbesteding waar dagelijks een activiteitenbegeleider aanwezig is. Het aanbod van de activiteiten vormt een integraal onderdeel van de dag. Activiteiten welken worden aangeboden zijn afgestemd naar de wensen en behoeften van de zorgvrager.

Lees meer

Wanneer logeren?

Alvorens de zorgvrager in aanmerking komt voor logeren dient de zorgvrager een beschikking logeren/respijtzorg te bezitten welke is aan te vragen bij het WMO (Gemeente) of een WLZ-indicatie. Op basis van dit besluit kunt u de duur en frequentie van het logeren zorg vaststellen.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor het logeren en of meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0599-313109 optie 1, gebruik het contactformulier en/of chat live met ons wanneer we online zijn. Natuurlijk mag u ook bij ons op kantoor langskomen, waar wij u kunnen voorzien van informatie omtrent de dagbesteding.